METODA ELEVEN

Metoda ELEVEN este un program complex si complet pentru cei care vor sa se puna in forma intr-o perioada de 11 saptamani de alimentatie si antrenamente bine structurate.Ce contine pachetul? Comanda acum
 

Povesti de succes

Cand doresti sa lucrezi cu un antrenor personal, sa slabesti, sa pui masa musculara sau sa-ti cresti nivelul de performanta sportiva, ai nevoie de un specialist cu adevarat bun. Florin este acel antrenor care te va face in mod sigur sa obtii ceea ce iti doresti datorita cunostintelor sportive si abilitatilor remarcabile de Coach.

Lavinia Gâlcea

Florin a reusit să mă ajute să descopăr motivația necesară și disciplina de a face zilnic antrenamente. Rezultatele s-au văzut după doar 2 luni, sunt super încântată de ce am reușit să realizez prin muncă constantă și disciplină. NU am ratat nici un antrenament în ultimile 6 luni.

Georgeta Ene

Ce îmi place cel mai mult la Florin este că reuseste sa ma citeasca ce anume ma motiveaza si se muleaza pe tiparul meu: exercitii, comunicare, followup. Cu ajutorul lui am descoperit exercitiile pentru echilibru si importanta acestora pentru o postura corecta. Am o permanenta curiozitate cu privire la ce urmeaza sa fac cand ajung la sala si asta imi place foarte foarte mult. Sunt fericita ca am ales sa lucrez cu Florin si in curand se fac 3 ani.

Gina Dinu

 

Vin in sprijinul pasionatilor de sport si alimentatie sanatoasa cu „Metoda Eleven”, un pachet ce va pune la dispozitie cele mai bune si eficiente programe de sport si nutritie.

„Metoda Eleven" se refera la 11 saptamani de antrenamente (mai exact 40) si alimentatie. Este o promisiune a mea catre cei pasionați de un stil de viata sanatos.

Metoda promite rezultate in functiile organismului cum ar fi forta, rezistenta, puterea, flexibilitatea, iar consecinta va fi o mai buna compozitie a corpului. Slabirea va fi si ea o consecinta a actiunilor.

Ce contine pachetul?


EBook Metoda Eleven
Ebook Nutritie
Ebook Retete
42 de antrenamente in format video
 

Comanda Metoda Eleven cu numai 275 lei!

Completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o comanda:

Adăugați codul din imagine*:

verification code

campurile marcate cu * sunt obligatorii
Metoda Eleven