Puterea intentiei

Puterea intentiei

Vreau sa va pun o intrebare: de cate ori ati droit sa faceti ceva si ati intampinat bariere? Asta se intampla la orice nivel social indiferent de activitate: success in business, success in fitness, slabire, cumpararea unei case sau a unei masini noi. Vreau sa va spun ca aceste dorinte de mai sus, la baza sunt de fapt directii/scopuri importante in viata fiecaruia dintre noi. Ele vor veni in momentul cand veti face pasi in acea directive.

Primul lucru la care treuie sa va ganditi cand aveti intentia de a face acel lucru este sa va imaginati la finalul drumului, la momentul cand ati reusit. Asta va va da o privire de ansamblu dar din alta perspectiva.

Azi am gandit 7 metode prin care sa-ti dezvolti intentia de a face lucruri, de a lua initiativa in directia pe care o doresti

  1. Sa ai dorinta de ati urmari visul, credinta si convingerea ca poti reusi, si intentia puternica de a confrunta orice bariera
  2. Este bine sa ai intentia dar ce este intentia fara un scop principal? Intotdeauna fii foarte clar si sincer cu tine cand vrei sa faci ceva si nu uita sa-ti reamintesti zilnic de scopul principal
  3. Exista momente cand calatoria este foarte grea. Mentine-ti inspiratia vie prin a te inconjura de oameni de success si citeste carti despre oameni de success.
  4. Aminteste-ti ca ceea ce faci trebuie sa fie congruent cu visul tau. Nu devia de la scopul tau. Fericirea este esentiala!
  5. Mentine echilibrul. Este bine sa te cunosti la perfectie, sa stii care-ti sunt limetele. Este posibil sa ai nevoie de o pauza de o zi, o saptamana sau o luna. Nu este nici o problema daca te odihnesti!
  6. Nu lasa frica sa intervina in calea ta. Frica este doar o emotie si este reala daca o faci tu sa fie reala. Pune-ti intrebarea: care este cel mai mare rau pe care il pot intalni? Susan Jeffers: “Feel the fear and do it anyway”
  7. Momentul pentru a lua initiativa este aici si acum! Nu te crampona in scuze. Poti face tot ce vrei. Drumul se termina cand te opresti TU. Accepta responabilitatea si nu te plange de alte personae. Schimba-ti ATITUDINEA si poti schimba orice!

 

 

Florin Cujba – Lifestyle Fitness Coach – www.fusiontribe.ro