Temperatura corecta in sala de Fitness

Temperatura corecta in sala de Fitness

Care este temperatura corecta intr-o incapere unde se face miscare? Este o intrebare des intalnita din partea clientilor mei. De aceea am decis sa am un articol pe aceasta tema si sa incerc sa reduc polologhia si sa fiu concret.

 

A merge la sala este o alegere buna atunci cand vrei sa slabesti sau sa construiesti masa musculara. Este poate cea mai accesata varianta din zilele noastre pe langa alergarea in aer liber, ciclismul si ale sporturi. De aceea salile de Fitness si managementul acestora trebuie sa se ocupe indeaproape de pastrarea unui aspect extrem de important: confortul clientului intr-un mediu inchis.

 

Ca si recomandare generala se discuta despre 18-20 de grade cu o umiditate de 20-40%. Insa ca oricare alt subiect, trebuie sa devenim flexibili si sa analizam putin lucuruile. Daca ar fi sa ne gandim la clasele de grup ar trebui sa avem o temperatura de 18-20 de grade cu o umiditate de 40-60% deoarece ajuta in astfel de activitati unde spatiul este mai mic si temperatura poate creste foarte rapid. Cand ne gandim la fitness eu as merge intre 21 si 23 de grade cu o umiditate putin mai scazuta, undeva pana in 40 de grade.

 

Un alt aspect important si este o problema destul de intalnita: volumul la muzica.  A asculta muzica in timpul antrenamentului este un obicei foarte folosit de catre majoritatea. Este foarte important ca managementul clubului sa preia constant feedback de la antrenori cu vedere catre cerintele clientilor. In afara de acest aspect este recomandat ca si nivel de sunet, pentru o persoana ce petrece 45 de minute in sala de fitness undeva la 85db pentru a sta in zona de siguranta.

 

Domnilor Manageri va rugam respectuor sa luati aminte J

 

Sper ca aceste linii sa va raspunde la intrebari

 

Spor la miscare